Locatie en openingstijden.

Posted in Nieuws

De natuurspeeltuin De Dwarstuin ligt in het sport en recreatiepark De Bloemerd 2353BZ Leiderdorp.

Openingstijden: Van 15 maart tot en met de herfstvakantie iedere dag van 10.00 tot uiterlijk 20.00 uur( afhankelijk van het weer).

In de wintermaanden: Woensdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In de kerst- en voorjaarsvakantie wel elke dag open.

Van april tot september is er een mobiel toilet.

Een nieuwe pomp!

Posted in Nieuws

Op woensdag 25 oktober heeft een groep mensen van het bedrijf Janssen Biologics Leiden in de Natuurspeeltuin een geweldige klus gedaan. Kort daarvoor werden wij benaderd door Stichting "Zin" of we een groep klussers konden gebruiken. Zij zouden een klus doen in de Natuurspeeltuin in Voorschoten maar in verband met het daar gevonden asbest is deze nu gesloten. We hebben toen besloten hen de geplande klussen voor de Natuurwerkdag van 4 november te laten doen. Als extra verrassing bleek er ook een financiele bijdrage te zijn en konden we met aanvulling uit andere bronnen een nieuwe pomp laten plaatsen.

Het werd een geweldige dag: de pomp is geplaatst, paden zijn weer met houtsnippers gevuld en veel snoei en opruimwerk is gedaan. We danken de mensen van Janssen Biologics en de leverancier van de pomp die hem direct kon plaatsen.

Omdat alle klussen al gedaan zijn gaat de Natuurwerkdag op 4 november niet door!

De groep bij de nieuwe pomp

.

  

Oude weg........                             nieuwe geplaatst!


Winter openingstijden.

Posted in Nieuws

Vanaf de herfstvakantie tot begin maart is de natuurspeeltuin alleen op de woensdag en in het weekend open van 10.00 uur tot 17.00 uur.

In de kerst en voorjaarsvakantie weer elke dag.

Stem op ons!

Posted in Nieuws

Onze Stichting Natuurspeeltuin Leiderdorp is genomineerd voor het ING Nederland Fonds. In de regio Leiden zijn 5 organisaties genomineerd om een geldbedrag te ontvangen. Door middel van stemming wordt de hoogte van het bedrag bepaald. Om in aanmerking te komen zijn er minimaal 50 stemmen nodig. Wij kunnen een aanvulling van onze kas goed gebruiken. Er is steeds geld nodig voor het onderhoud en voor de zomermaanden willen we weer een toilet huren.

Er kan op ons gestemd worden via;

www.helpnederlandvooruit.nl/

Na het stemmen moet het nog via een email bevestigd worden. Er kan 1 keer per emailadres gestemd worden. De stemperiode is van 22 januari tot en met 11 februari.

We hopen op veel stemmen!!

Logo klant ING

 

 

Stichting Nadja

Posted in Nieuws

Stichting Nadja is een belangrijke stimulator en sponsor die heeft bevorderd de natuurspeeltuin toegankelijk is gemaakt voor kinderen met een beperking. Stichting Nadja zet zich in voor het welzijn van kinderen en jong volwassenen met een meervoudige beperking. Met name op het gebied van vrijetijdsbesteding. Om de week organiseert de stichting spelmiddagen en uitjes op de woensdagmiddag in de regio Leiden. Samen (buiten) spelen met elkaar en kinderen zonder beperking is heel belangrijk én leuk.

Iedereen hoort erbij, nee dat kan niet, past niet in onze visie. Voor onze andere werkzaamheden en meer info: www.stichtingnadja.nl

Contact

  • Natuur Speeltuin
    de Bloemerd, 2353 BZ Leiderdorp
  • 06-40499313 of 071-5893945