Kom werken op 4 november!

Posted in Nieuws

Op zaterdag 4 november is het weer landelijk " Natuurwerkdag". Zoals gewoonlijk doen wij dit jaar ook weer mee want er zijn veel klussen te doen. Natuurlijk moeten er weer houtsnippers gereden worden en is er snoeiwerk .Bollen poten en planten planten is ook een leuke klus. Verder willen we van wilgentakken van onze wilgen een nieuwe tunnel maken.

Tijd: zaterdag van 10.30 uur tot rond 15.00 uur. Wij zorgen voor de catering maar wel even opgeven bij : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kinderen kunnen ook mee doen en het is handig om oude schoenen of laarzen te dragen. 

Verrassing!

Posted in Nieuws

Op 9 oktober werden we in de speeltuin verrast door Rogier Gardien van de Rabobank en zijn zoon met een cheque van € 738,31.  Dit was het resultaat van onze deelname aan de Rabo Club Support. We willen hiervan een picknicktafel kopen voor op het eilandje. Wij bedanken alle Rabobank leden die op ons gestemd hebben!

  

Onze penningmeester Dennis en vrijwilliger Gerrit nemen de Cheque in ontvangst.

Afscheid Ben

Posted in Nieuws

Op dinsdag 23 mei hebben we afscheid genomen van Ben. Vier jaar geleden heeft Ben zich bij ons aangemeld als vrijwilliger en is sindsdien steeds op de dinsdagochtend aanwezig geweest. De laatste tijd kwam Ben alleen voor een praatje en een kopje koffie omdat zijn gezondheid minder werd. Hij was erg betrokken bij de tuin. We zullen hem missen.

Stem op de Natuurspeeltuin!

Posted in Nieuws

We doen weer mee met de Rabobank Clubsupport!

 We zijn ook dit jaar weer genomineerd voor de Rabobank Club Support actie. Leden van de Rabobank kunnen op verenigingen , clubs of Stichtingen stemmen. Dit kan vanaf 4 september tot 26 september. U steunt ons toch ook?

Voor meer info: rabobank.nl

 

Alle eieren weer gevonden!!!

Posted in Nieuws

Op tweede paasdag kwamen 59 kinderen met hun (groot) ouders de eieren zoeken die de Paashaas had verstopt in de natuurspeeltuin. Het duurde best wel even voor de ruim 300 eieren waren gevonden. De kinderen konden de plastic eieren inruilen voor een chocolade ei. Het evenement was weer een groot succes en we moesten zelfs kinderen teleurstellen omdat er zoveel aanmeldingen waren.

 

Contact

  • Natuur Speeltuin
    de Bloemerd, 2353 BZ Leiderdorp
  • 06-40499313 of 071-5893945